Stenläggare nära Stockholm

Stenläggare som gör ett ordentligt jobb

I ett land som Sverige ställs det extra höga krav på oss som jobbar som stenläggare jämfört med vad som är fallet i många andra länder. Anledningen till det är att Sverige är ett land med temperaturer som skiljer sig väldigt mycket åt beroende på årstid. Precis som alla svenskar är väl medvetna om är somrarna i landet betydligt mycket varmare än vad vintrarna är.

Men varför är då detta något som påverkar en stenläggare? Det är det eftersom dessa temperaturskillnader med tjäle på vintern kan resultera i att de stenar som använts kan lossna och falla ur plats om inte stenläggningen är tillräckligt noggrant utförd. Som stenläggare i Sverige är det därför inte bara själva stenläggningen som behöver utföras på ett noggrant sätt, utan detsamma gäller förarbetet. Det handlar bland annat om markarbete där man förbereder ytan i fråga för stenläggningen, markisolering samt att man väljer en typ av stenar som klarar av att stå emot temperaturskillnaderna och de svåra väderförhållanden som ibland råder i Sverige. Du kan dock känna dig helt lugn, för detta är något som vi har full koll på!

Rådgivning

Är du osäker på vilken typ av material du ska välja? Eller behöver du rådgivning kring något annat som har med stenläggningen att göra? Tveka i så fall inte på att höra av dig till oss. Vi är experter inom området och delar mer än gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap. Vår personal kan till exempel hjälpa dig att välja ut ett material som vi tror hade passat på din tomt, även om det förstås alltid är du som kund som har det sista ordet!

Stenläggare omkring Stockholm

Flexibla och skräddarsydda lösningar

När du vill ha nylagda stenar är det givetvis viktigt att slutresultatet överensstämmer med din vision. Med oss kan du få skräddarsydda lösningar som passar dina önskemål perfekt. Vi kan erbjuda en rad olika typer av mönster och utformningar samt flera typer av material. På så sätt blir uppfarten till ditt garage eller marken i din trädgård precis som du önskar. Om du vet att det är dags att anlita en firma för stenläggning, men du är osäker på hur du vill att arbetet ska genomföras kan vi bistå med bilder från tidigare projekt. Då kan du inspireras och få idéer till din skräddarsydda lösning!

Genom årens gång har vi hjälpt flera olika kunder, från villaägare som vill ha en snygg och bekväm garageuppfart, till restauranger som vill skapa välkomnande uteserveringar. Den gemensamma nämnaren för samtliga av dessa är att vi gjort lösningar som är anpassade efter deras vision. Kontakta oss om du vill ha hjälp av stenläggare som är lyhörda inför dina önskemål!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify